Nejnovější recenze ze sekce Prací gely
- Výborné prací schopnosti, není třeba předčišťovat skvrny, výhodná rozumná cena.
- Kupuji opakovaně. Jsem spokojená.
- Nevím o žádné.
- Spokojená
- Pere krásně jsem unešena jak krásné je prádlo,budu objednávat od vás pořád .Jsem spokojená a to hodně.
Krásné vyprané prádlo jsem hodně spokojená budu objednávat od vás, Jestli by bylo nějaká zleva na větší množství , poněvadž vždy budu objednávat víc.Šimunková.
- Vypere dobře
- Krásně voní
super
Nádherná vůně a na skvrny působí dostatečně. Mohu doporučit.
Už jsem přála hezky výměře a voni
- Jsem spokojená
- Víčko asi uvolněné část gelu vyteklá do sáčku
- Speciální gel na sportovní oblečení, příjemná vůně.
- výborně pere, neutrální mýdlová vůně
krásně voni a i pere
Ariel gel sensitive používám už dlouho. Dá se použít jak na bílé tak barevné prádlo. Příjemná jemná vůně
- Nemá parfemaci
- Pěkně pere
- Velmi nešikovná výlevka
Jelena kupuji dlouho. A byl bych moc spokojený, kdybych neustále nemusel řešit to, že s dávkovačem se odšroubovává i výlevka. Je to fakt otrava. Jinak spokojenost.
- vypere i zaschlou krev
- vypere i zaschlou krev
- Skvělá vůně. Používám především na svetry, ale když chci aby nějaký kousek voněl touto luxusní vůní, tak použiju na praní jakéhokoliv druhu prádla. Moje druhá nejoblíbenější vůně po Cedru a ylangu. Ale vyzkoušela jsem všechny a všechny nádherně voní.
- Miluju tu vůni čistoty, nakupuji opakovaně. Používám společně s vajíčkem s pracími perlami. Dávkuji méně a prací prostředek mi pak déle vydrží. Všechny prací prostředky od Kerzonu voní nádherně - luxusně.
- Německá kvalita.
- Nic.
- Německá kvalita
- Nic.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »